HTML

Emellett mi sem mehetünk el szótlanul! Magyarország minden formátumú sajtója Király Viktor amerikai sikerétől hangos...

Egy 31 éves fiatalember, aki Magyarországon amerikai, Amerikában magyar, 2008-ban megnyerte a Megasztár 4. szériáját, Magyarországon amerikaiként. Majd 2015-ben nagyot mert álmodni és elindult álmai, karrierjének csúcsa felé Amerikában magyarként. Nővérének (Király Lindának) unszolására benevezett egy amerikai tehetségkutató műsorba, és ami innen következik, az mindenkit meglepett, erre talán még saját maga legmerészebb álmaiban sem számított...

Azóta minden médium - amerikai és magyar egyaránt - próbálja megszólaltatni, akár csak egy rövid interjút közölni vele, de legalább egy két soros bejegyzésben megemlíteni hatalmas sikert aratott előadását, amelyet az amerikai The Voice 9. évadának színpadán, a négy világsztárból álló zsűri, Adam Levine, Blake Shelton, Gwen Stefani és Pharell Williams előtt ért el. Mind a 4 zsűritag saját csapatában szerette volna tudni Viktort, aki végül Adam Levine-t, a Maroon 5 frontemberét választotta mentorának.

"Igazi, eredeti tehetség vagy. Már most megmondhatom neked, hogy megnyerheted ezt az egész versenyt. Ebben 100%-osan biztos vagyok!” – mondta Adam Levine.

És íme a produkció, Marvin Gaye What's Going On című dalával Király Viktor lenyűgözte Amerikát:

 

Legyünk rá büszkék, drukkoljunk Király Viktornak!

Tarpai Szilvia

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tarsadalomkincsei.blog.hu/api/trackback/id/tr777782270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása