HTML

 

Di Vora Anikó 1. éves ( BA) szociológia szakos hallgatóval, aki  két fiatal felnőtt fiú édesanyjaként ült újból iskolapadba, és választotta tanulmányainak a munkájától és eredeti szakmájától igen távol eső szociológiát.Érdeklődési területe a hátrányos helyzetű fiatalok, a fogyatékossággal élő fiatalok, valamint e csoportokat nevelő családok helyzetére irányul. Rendszeresen  sportol,  leginkább  a hosszútávfutást kedveli.   

 

Nyitrai János 1. éves (BA) szociológia szakos hallgatóval, akinek az érdeklődési köre a történelem, a társadalomtudományok és a krimik köré csoportosul.Kutatási témája a Magyarország nyugattól való lemaradásának okaira épül és azért iratkozott be a szociológia szakra, hogy magáról a tudományról is minél többet megtudjon.

 

Sok szeretettel köszöntjük a két új tagot! Sok és hasznos munkát kívánunk a Műhelyben!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tarsadalomkincsei.blog.hu/api/trackback/id/tr928267396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása